Proton

Vestea pe care Antonia o aşteaptă de patru ani Artista divorţează de Vincenzo Castellano. Ce au decis cu privire la custodia fetiţei

De doar două acte depinde libertatea Antoniei, şi anume rezultatul anchetei sociale din Italia şi traducerea certificatului de căsătorie. Acestea sunt în curs de definitivare, după care divorţul de Vincenzo Castellano se va pronunţa la un notar, în Bucureşti.

Din 2013 Antonia (29 de ani) bate drumurile tribunalelor. În tot acest timp ea s-a chinuit să divorţeze de afaceristul italian Vincenzo Castellano şi, mai ales, să-şi vadă fetiţa, care de mai bine de patru ani locuieşte în Italia, cu tatăl şi cu bunicii paterni. Dorul de Maya şi stresul divorţului n-au împiedicat-o însă să-şi refacă viaţa şi să-i nască doi băieţi colegului ei de breaslă, Alex Velea, cu care se iubeşte pătimaş.

Nu s-a bucurat pe deplin de aceste realizări, deoarece, în certificatele de naştere, Dominic (3 ani) şi Akim (un an) figurează ca fiind copiii italianului Vincenzo, pentru că poartă numele de Castellano, nu de Velea. Mai mult, Antonia nu şi-a putut boteza copiii şi nici nu poate să se căsătorească cu Alex, pentru că în acte este încă măritată cu omul de afaceri italian. Iată însă că, după patru ani de drumuri la tribunale, Antonia are mari şanse să devină curând o femeie liberă.

Până acum, acest lucru nu a fost posibil din cauza a două proceduri, a căror rezolvare s-a desfăşurat extrem de greoi în Italia, şi anume: ancheta socială la domiciliul la care locuieşte micuţa Maya şi traducerea certificatului de căsătorie. Mai precis, de un an de zile, avocaţii Antoniei şi cei ai lui Vincenzo aşteaptă să obţină aceste documente pentru a definitiva situaţia civilă a clienţilor lor.

”Aşteptăm să primim aceste acte. De un an tot aşteptăm, căci ne-am lovit de birocraţia din Italia. Va mai dura destul de puţin, lucrurile sunt pe un făgaş bun. În 2016 s-a efectuat această anchetă, însă nu s-au respectat nişte detalii şi a fost necesară repetarea ei. Divorţul va avea loc la un notariat din Bucureşti, de comun acord, deşi iniţial voiau să-l mute în Italia. În cele din urmă au ajuns la o înţelegere. După ce vom avea aceste acte se va face un divorţ prin acord. Antonia va fi o femeie liberă anul acesta, numai sub îndeplinirea actelor de procedură cu Italia”, au declarat surse juridice din preajma Antoniei şi a lui Vincenzo Castellano.

Sună bine divorţ de comun acord şi asta înseamnă că Vincenzo şi Antonia s-au înţeles şi în privinţa fetiţei lor, Maya, în vârstă de 7 anişori. Micuţa rămâne la tată, în Italia! ”Custodia minorei este comună, domiciliul rămâne în Italia. În ceea ce priveşte venirea ei în România, acest lucru va fi posibil doar dacă o aduce tatăl ei. Însă Antonia o poate vizita cât doreşte, acolo unde micuţa are domiciliul, şi anume în Castellammare di Stabia, Napoli”, au  mai completat aceleaşi surse. Aşadar, Antonia va putea semna certificatul de divorţ, iar anul acesta poate să-şi boteze cei doi băieţi şi chiar să se mărite cu iubirea vieţii ei, Alex Velea.

Antonia se iubește cu Alex Velea și au 2 copii

În 2013, Antonia și Alex Velea au început o poveste de dragoste. La scurt timp ei s-au mutat împreună și au devenit părinții a doi copii. Dominic în vârstă de 3 ani, și Achim de un an. Cântăreţul îşi doreşte ca băieţii lui să-i poarte numele în acte, astfel că, în 2 noiembrie 2016, a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 care a avut ca obiect „tăgadă paternitate”. În felul acesta, artistul le-a cerut judecătorilor să constate că nu italianul este tatăl fiilor lui, ci el. Potrivit legislaţiei noastre, o femeie care este căsătorită şi naşte, copilul va prelua automat numele soţului ei, chiar dacă acesta nu este tatăl biologic.

Antonia şi Vincenzo încearcă de trei ani să divorţeze, însă până acum nu se înţeleseseră asupra custodiei fetiţei. Deși s-a spus că Antonia l-a înșelat, iată că Vincenzo a lămurit lucrurile: ”Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona”, a spus Vincenzo.

 

 

Sursa: click.ro

Loading...

Te-ar putea interesa si

Loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.