Proton

Un barbat misterios merge de doua ori pe luna la mormantul Ilenei Ciuculete. Ce se intampla de fiecare data la locul de veci al indragitei cantarete și cine este acesta:

Ileana Ciuculete nu a fost uitata de familie, rude, fani. Cei care au iubit-o merg frecvent la mormantul ei cu flori si lumanari.

A trecut aproape un an de cand Ileana Ciuculete s-a stins din viata. Regretata artista are un mormant ingrijit, cu flori proaspete, iar lumanarile ard mereu.

Vaduvul Cornel Gales a facut cateva “modificari” la locul de veci al artistei. A scos bradul ce s-a ofilit si a pus o alta planta inalta – tuia, in plus, a montat si o banca din marmura pe care sa stea atunci cand vine la Ileana Ciuculete.

Cornel nu este insa singurul care merge frecvent la mormantul regretatei artiste. O data la doua saptamani, un barbat aproape ca umple vaza de langa crucea Ilenei. Barbatul misterios merge cu bratele pline de flori, dupa cum sustin angajatii din cimitir.

“Inainte de sarbatori au fost mai multe oameni la mormantul Ilenei Ciuculete. I-au adus coronite de brad, flori artificiale, dar si normale. Au fost si baietii ei, au venit de la Craiova, finul ei de la Braila, care vine destul de des. Cornel vine, sigur. A dat indicatii sa scoatem bradul ofilit, am pus tuia, o banca, asa cum ne-a spus. Probabil in primavara va scoate si celalalt brad si va pune tuia pentru ca si acela e aproape ofilit.

Tot des mai vine un barbat, la mormantul Ilenei. E elegant, inalt, imbracat bine si vine din doua in doua saptamani cu flori si lumanari. Nu sta de vorba cu nimeni, isi vede de treaba lui. Nu cred ca face parte din familie. Oricum e foarte atent cand vine sa faca curat la locul de veci, arunca lumanarile consumate, plantele ofilite, sterge marmura cateodata”, sustin angajatii din cimitir.

In aceasta perioada, la mormantul Ilenei Ciuculete sunt mai multe flori artificiale, caci cele naturale ingheata si se ofilesc, dar si multe coronite de brad. Lumanarile ard mereu, ele fiind intretinute de femeile care au grija de morminte.

Regretata cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete a incetat din viata pe 14 martie 2017, raspusa de o boala cumplita. Ea a fost inmormantata la Cimitirul Straulesti.

sursa: wowbiz.ro

Loading...

Te-ar putea interesa si

Loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.