Proton

Ruby, fotografiată goală Imaginea ”fierbinte” cu artista a ajuns pe internet Îi place să se joace cu imaginaţia oamenilor

Ruby este o nonconformistă căreia îi place să se joace cu imaginaţia oamenilor, mizând pe sex-appeal. De această dată, artista s-a lăsat fotografiată goală şi a făcut imaginea publică.

Ruby şi-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie ”fierbinte” tare. În imagine, artista e fotografiată nud. Poza este una artistică, fotograful având grijă să nu lase la vedere mai mult decât e nevoie.

Prietenii virtuali ai brunetei au fost vrăjiţi de felul în care arată aceasta şi au cerut o imagine completă: ”Ruby, ai una din cap până în picioare în poziţia aia?” / ”Să fie după sală, ai muncit foarte mult, presupun” / ”Cât de perfectă eşti!”

 

 

Ruby locuieşte cu bunica: „A văzut poze mai sexy cu mine şi n-a fost mulţumită”

 

Ruby locuieşte cu bunica ei. Cele două sunt de nedespărţit. Bătrâna o ajută pe vedetă cu treburile casei, mai ales cu gătitul,  cântăreaţa mărturisind că ea nu face de mâncare.

Ruby a fost crescută de bunica ei. Femeia s-a mutat în Bucureşti de dragul cântăreţei şi o ajută la nevoie. Ruby are o relaţie absolut specială cu bunica ei, în casa căreia a şi crescut. Când a devenit cunoscută, bruneta s-a mutat de la Constanţa la Bucureşti şi a luat-o şi pe bunica ei cu ea.

Nu gătesc, găteşte mamaia. Şi mai şi comand de mâncare. Mamaia e venită în Bucureşti, aici, cu mine. Când am venit eu, a venit şi ea, am fost de nedespărţit. Stă cu mine. Stă şi pe la unchiul meu, câte o săptămână stă la mine, o săptămână la el. Facem cu schimbul, aţa. Mamaia trebuie să se împartă între doi nepoţi, asta e.(…) Mamaia a văzut poze cu mine din şedinţe foto, mai sexy, să ştii. N-a fost foarte mulţumită, dar ce să mai zică…dar asta s-a întâmplat demult. Eu nu prea fac poze din nefericire, spre ruşinea mea postezs foarte rar pe conturile de socializare, pentru că eu rar sunt îmbrăcată aşa de drăguţ şi de elegant”, a mărturisit Ruby.

Ruby trăieşte o poveste de dragoste cu Adrian, unul dintre dansatorii săi. Cântăreaţa a vorbit despre relaţia cu iubitul ei şi a recunoscut că este extrem de geloasă. Totuşi, artista recunoaşte că nu şi-a făcut, pentru moment, planuri de căsătorie.

„Secretul unei relaţii de lungă durată, aşa cum este relaţia pe care o avem noi este să treci peste orice mică greutate sau obstacol care te poate descurja la un moment dat. Să depăşeşti momentul respectiv şi să mergi mai departe şi să încerci să clădeşti ceva frumos.

Eu sunt foarte geloasă, în general. Eu sunt geloasă şi nebună. Dar nu am ajuns în punctul în care să-mi <<leg iubitul>>”, a spus Ruby la un post de televiziune.

 

 

Sursa: cancan.ro

Loading...

Te-ar putea interesa si

Loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.