Proton

Iubita lui Keo a născut în mare secret Misty a adus pe lume o fetiţă Nimeni nu se aştepta să nască atât de devreme. Avem prima poză cu micuța

Misty a născut în mare secret, la o clinică din Capitală. Iubita lui Keo a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Surse din anturajul cuplului susţin că artista s-a internat în preajma sărbătorilor de iarnă şi că în aceeaşi perioadă a şi născut. Vedeta a optat să nască prin cezariană, mai spun apropiaţii ei.

Bucurie mare pentru Misty şi Keo! În urmă cu ceva timp, cei doi au devenit pentru prima dată părinţi. Alexandra Pavel, cunoscută publicului larg drept Misty, nu-şi mai încape în piele de fericire de când a devenit mămică. Blonda a născut în mare secret, aşa cum de altfel şi-a ţinut şi sarcina, la o clinică privată din Capitală.

 „Pe 27 decembrie, Misty a adus pe lume o fetiţă după aproximativ două ore de stat în sala de operaţii! La naştere, micuţă a primit notă 10 din partea doctorilor, a cântărit 3,010 kilograme şi a măsurat 50 de centimetri! Părinţii au cerut discreţie maximă din partea cadrelor medicale!  Drept dovadă, în vizită la proaspătă mămica, au avut acces doar rude de gradul I, pe care le numeri pe degetele de la o mână! Cele două s-au simţit foarte bine în spital, cântăreaţa s-a refăcut rapid, aşa că au fost externate, conform procedurii, după câteva zile”, au declarat surse apropiate de proaspăta mămică.

 „Mămica se recuperează bine după operaţie, iar fetiţa creşte văzând cu ochii. Amândouă sunt în regulă şi se bucură de fiecare moment împreună acasă”, au povestit aceleaşi surse.

 

Misty şi solistul au confirmat sarcina la începutul lunii decembrie, cu puţin timp înainte ca blonda să nască. 

„Da, este adevărat, vom deveni părinţi la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiţi, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieţii noastre! Însă, ne-am dorit discreţie şi am protejat întotdeauna viaţa personală, nu doar pentru că aşa este firesc, ci şi din dorinţa de a avea linişte, mai ales acum în prag de sărbători ceea ce, de asemenea, dorim tuturor: sănătate şi linişte, să se poată bucura de momentele frumoase în familie! Sărbători fericite!”, spunea  blondina emoţionată, susţinută de iubitul ei. Se pare că evenimentul a avut loc mai devreme decât era programat.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început încă de pe vremea când Keo era într-o relaţie de 9 ani cu Andreea Bălan. Artistul s-a desprins cu greu de cântăreaţă şi şi-a refăcut viaţa cu Misty.

 

 

Sursa: click.ro, cancan.ro

Loading...

Te-ar putea interesa si

Loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.