Proton

Carmen Şerban se mărită. “Am un iubit, o să fac şi un copil” Cum s-a distrat cu viitorul soţ de Revelion

Carmen Şerban a mărturisit că este gata să se mărite în acest an, chiar dacă nu a primit inelul de logodnă. În plus, vrea să devină şi mămică. De asemenea, artista a povestit şi cum a petrecut Revelion.

„Voi creşte financiar, profesional în noul an. Am cântat în Roman de Revelion, moldovenii sunt foarte primitori, ştiu să se distreze… Eu i-am făcut o surpriză, l-am luat de mână şi la 12 noaptea, în trecerea în noul an, i-am cântat o melodie, dar între noi e o relaţie strict profesională… Prietenii mei mi-au spus că se simţeau obosiţi, iar eu am avut aceste stări de depresie, aşa încât m-am rugat foarte mult, asta m-a ajutat, m-am trezit dimineaţa mult mai energică şi mai bine.

O să mă mărit şi eu. Am avut o cântare în Dubai la sfârşitul anului trecut, a două zi după cântare am mers să ne plimbăm şi am urcat nişte scări şi am căzut. Aşa că mi-am spus, anul ăsta mă mărit! Mai vin o dată în Dubai şi îmi găsesc un bărbat şi uite m-au sunat nişte oameni să mă cheme din nou în Dubai. Anul asta, vreau, nu vreau, mă mărit. Am şi un iubit, dar deocamdată nu am inel de la el. O să fac şi un copil, dacă dă Domnul, nu mă opun!”, a declarat Carmen Şerban la un post de televiziune.

 

 

 

Citește și: Oana Roman îi pune la zid pe manelişti, după scandalul cu Carmen Şerban: ”Cântă pentru oameni care nu au niciun fel de cultură”

Un scandal a izbucnit în lumea mondenă după ce cântăreaţa de manele, Carmen Şerban, a filmat un videoclip  în biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Carol Davila”. Gestul artistei nu a fost pe placul studenţilor, iar aceştia şi-au exprimat nemulţumirea pe reţelele de socializare.

Oana Roman a prezentat această situaţie în emisiunea pe care o moderează, ”Oana Punct Roman”, iar părerea vedetei despre cântăreţii de manele nu este una tocmai bună. ”Studenţii s-au autosesizat. Cei de la Universitate au demarat o anchetă în acest sens. Sunt oameni care nu au o cultură solidă. Cântă pentru oameni care nu au niciun fel de cultură. Au existat alţi manelişti care au filmat la Ateneul Român, dorind să tragă astfel de tip de muzică al lor. Ei nu vor putea să susţină un concert de manele la operă pentru că nu o să vină nimeni. Maneliştii nu sunt devină. Ei cer o aprobare. Ştii… Nu e prost ăla care cere, ci ală care dă. Eu cred că în acest caz nici alţi manelişti, nici Carmen Şerban nu sunt de vină. Şi eu pot să mă duc mâine să cer să filmez un film porno pe scena operei, dacă domnul de la operă le dă voie e vina lor. Maneliştii se gândesc unde să filmeze ca să fie boss de boss, şmecheri de şmecheri, a declarat Oana Roman  în emisiunea ”Oana Punct Roman”.

 

 

Sursa: cancan.ro

Loading...

Te-ar putea interesa si

Loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.