Proton

Apariție șocantă Oare sunt probleme în Paradis? Iulia Vântur, în tandreţuri cu un alt indian chiar sub ochii surorii lui Salman Khan Avem iamginile

Iulia Vântur a fost filmată în tandreţuri alături de un alt indian chiar sub ochii surorii lui Salman Khan. Filmul complet va apărea abia miercuri.

Iulia Vântur trage din greu în India pentru consolidarea carierei ei muzicale. Fosta prezentatoare TV a filmat deja un nou clip, pe care-l va lansa miercuri.

Mândră de rezultat, Vântur a postat pe pagina personală de Instagram imagini de la filmările clipului regizat chiar de Shabinaa Khan, una dintre surorile lui Salman Khan.

”Momente de la filmările clipului ”Harjai”. Mulţumesc, Shabinaa Khan pentru viziunea şi dragostea ta, eşti uimitoare. Mulţumesc echipa Harjai. Minunată muncă”este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Iulia Vântur pe pagina personală de Instagram.

De luni bune, Iulia Vântur a stat mai mult peste hotare, în India. Dincolo de iubirea pentru cultura acestei ţări, dar şi de dorinţa de a-şi construi acolo o carieră de succes în muzică, pe fosta prezentatoare TV o leagă de acele meleaguri şi relaţia cu faimosul actor bollywoodian Salman Khan.

„Mi-a fost dor de părinţi, dar o să-i revăd în curând, de prietena mea cea mai bună, da… de oameni în general! Dar ţin legătura cu ei, aşa că… nu-i nicio problemă! Toate lucrurile le-am luat acolo, doar oamenii îmi lipsesc. Nu, nu sunt gravidă! Ce o vrea Dumnezeu şi când o vrea Dumnezeu. Nu m-am gândit la asta. (n.r. dacă îşi doreşte băiat sau fetiţă) Nu lucrez la un copil, nu mi-am planificat asta, cred că se întâmplă atunci când trebuie”, a declarat Iulia Vântur

 

Iulia a vorbit şi despre… inel.

„E vorba şi de decizia Universului. Uite ce inel am! Frumos, nu? Nu mai pot cu toate astea, i-a dat inelul, i-a luat inelul, a venit, a plecat, s-a întors… Măi, e un lucru firesc să mă întorc acasă, în România, e un lucru firesc să mă duc acolo în India, adică hai să nu mai facem atâta tam-tam pe nişte lucruri care sunt atât de fireşti şi atât de normale”, a mai spus vedeta.

 

A renunţat la cariera de prezentatoare TV în România, dar acum este o cântăreaţă de succes în India!

Ceea ce a început iniţial ca o perioadă mai lungă petrecută în ţara care îi este extrem dragă, India, pare tot mai mult să se transforme într-o schimbare radicală pentru Iulia Vântur. Nu doar că s-a stabilit acolo de luni bune, dar a mai şi renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii „Ferma Vedetelor” pentru a-şi construi o carieră muzicală.

Cu toate că este fericită în ţara ei adoptivă, Iulia are totuşi şi un mare dor în suflet, cel de părinţii ei: “Îmi lipsesc enorm atunci când sunt plecată în India. Îmi este foarte dor de părinţii mei. Este foarte greu în străinătate. Îţi lipseşte mediul, locurile cu care te-ai obişnuit”, a spus Iulia Vântur.

Vedeta a vorbit şi despre posibilitatea de a se stabili în India. “Oamenii din India sunt foarte calzi şi primitori. Locuiesc într-un bloc în Mumbai. Nu ştiu dacă mă voi stabili în India. O să vedem ce ne rezervă viaţa mai departe. Noi putem să ne facem foarte multe planuri, dar nu ştiu dacă le vom duce la îndeplinire”, a adăugat Iulia.

 

Iată imaginile:

 

 

Sursa: cancan.ro

Loading...

Te-ar putea interesa si

Loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.