Proton

Andreea Marin a povestit, cu lacrimi în ochi, tragedia care i-a marcat viaţa „A lăsat urme puternice. A sărit să ne apere pe noi şi s-a stins…” Mărturii cutremurătoare

Andreea Marin a vorbit, cu lacrimi în ochi, la TV despre tragedia care i-a marcat viaţa, pierderea mamei sale. Mama Andreei Marin a murit într-un accident rutier atunci când vedeta TV avea numai 9 ani. Andreea Marin se afla şi ea în maşina în care era mama ei în momentul în care s-a produs tragicul accident.

„A lăsat urme puternice (n.r.- decesul mamei sale). A fost o ploaie năpraznică, mama a sărit să ne apere pe noi şi s-a stins. A fost foarte greu, n-aş vrea să rememorez acele momente, practic, doar atât pot să spun, că aşa a fost să fie întrucât după 100 de metri s-a terminat motorina acelei maşini. A trebuit să o luăm pe mama în braţe şi să o cărăm până la spital”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit şi despre drumul său în televiziune. „Zâna” a povestit că a început de jos şi că drumul a fost unul dificil până când a devenit celebră. „Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Eram plătită cu jumătate de normă, puteam să-mi cumpăr pe lume un suc accidulată şi să plătesc taxiul de acasă şi până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump”, a declarat Andreea Marin. „Zâna” a mărturisit că multă vreme nu a fost plătită bine, chiar şi atunci când deja lucra la „Surprize, surprize”. Andreea Marin a spus că a început să fie plătită bine atunci când a devenit şi director al emisiunii pe care o prezenta la TVR.

 

 

Andreea Marin a vorbit despre iubitul ei. Răspunsul „Zânei” la întrebarea dacă l-a găsit pe „acel bărbat puternic”

 

Andreea Marin a vorbit la TV despre actuala ei relaţie. Întrebată dacă l-a găsit pe „acel bărbat puternic”, Andreea Marin a răspuns că ea crede că da. „Zâna” formează un cuplu cu consulul României în Libia.

„Cred că da”, a răspuns Andreea Marin, întrebată la WowBiz dacă l-a găsit pe „acel bărbat puternic”. „Este loc pentru oricine, este o casă primitoare. Au fost sărbători frumoase, am fost şi acolo la partenerul meu, am fost şi aici, cu sora mea, cu copiii”, a spus Andreea Marin despre sărbători.

„Am vrut să fiu învăţătoare, apoi medic, însă niciunul dintre visele copilăriei nu s-a transpus în realitate. Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Eram plătită cu jumătate de normă, puteam să-mi cumpăr pe lume un suc accidulată şi să plătesc taxiul de acasă şi până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. Mi-am dorit ca toţi copiii din ţara asta să aibă un tărâm al lor. A fost invenţia mea (…) Am locuit în Titan, Vitan, ceva de genul ăsta. Am venit de acasă cu o maşină fără marşalier, o fată foarte frumoasă. De fiecare dată când plecam de acasă, trebuia să mă gândesc unde parcam. Îmi luam un sacou pe lună, atât îmi permiteam, iar atunci venisem la Bucureşti. Vreau să spun că acel sacou a făcut istorie. Mi-a fost ruşine să spun că am doar unul, aveam un curaj care face totul cu sufletul. Eu n-am fost plătită bine, în ciuda aparenţelor. Eram la Surprize, eram îmbrăcată frumos, dar eram la emisiune”, a povestit Andreea Marin despre drumul spre succes în televiziune.

 

 

Sursa: cancan.ro

Loading...

Te-ar putea interesa si

Loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.